SDH Engineering - Diensten

Hardware engineering

Het ontwerpen van de elektrische besturing van uw project in samenwerking met mechanische engineers en PLC programmeurs. Het leveren van extra capaciteit of het compleet verzorgen van ontwerpen van de besturing.

Consultatie

Om een goed rendement te krijgen van de investering die u gedaan heeft is een juiste inrichting en gebruik van het pakket noodzakelijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het toepassen van Eplan met al zijn mogelijkheden. Na aanschaf van het Eplan pakket is goed advies en daadwerkelijk support van ervaren mensen onmisbaar. Het zelf uitzoeken en opzetten wat het beste bij uw bedrijf past lijkt verstandig, immers u kent uw bedrijf en uw product. Echter u kent Eplan nog niet in de diepte. Hierdoor kunnen verkeerde keuzes, inzichten en gebrek aan kennis leiden tot kleine missers die in ieder project zorgen voor een optelsom van kostbaar tijdverlies. Engineering blijft langer duren dan gehoopt en inkoop en werkplaats blijven fouten constateren.

Het beoogde doel wordt niet gehaald met als gevolg dat er naar nog duurdere programma’s uitgekeken wordt voor oplossingen die binnen Eplan voor handen zijn of toe te voegen aan de licentie. Uw Eplan beheerder van SDH Engineering begeleidt u in het verbeteren te implementeren van Eplan. Hierdoor gebruikt u het pakket precies waar het voor bedoelt is.

Opleiden

SDH levert maatwerk door u en uw medewerkers te laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen Eplan. Wij leren u hoe deze kennis specifiek binnen uw bedrijf het beste kan worden toegepast in combinatie met het inrichten van de stamgegevens en het bouwen van projecten.

Meedenken

Met veel ervaring in verschillende bedrijven en markten kunnen wij meedenken hoe de bedrijfsprocessen aan kunnen sluiten aan de voorkant en achterzijde van Eplan waardoor de totale efficiëntie binnen uw bedrijf wordt vergroot.

SDH helpt u graag met advies, data-engineering, preplanning en het inrichten en uitwerken van uw projecten.
Meer informatie? Vraag het nu aan!